Правила за ползване

Уважаеми клиенти, ако решите да ползвате нашия електронен магазин www.floretha.bg трябва да знаете, че условията за ползване на сайта са подчинени на действащото законодателство на Република България и За всички неуредени въпроси се прилагат разпоредбите на българското законодателство.

 

ФЛОРЕТА ФЕШЪН ЕООД е собственик на онлайн магазин www.floretha.bg. Всеки един потребител е обвързан с настоящите общи условия за ползване на магазина, от първоначалното влизане до напускането му.

 

С разглеждането и/или използването на този уебсайт Вие се съгласявате със следните условия за ползване:

 

Правила за използване на сайта

ФЛОРЕТА ФЕШЪН ЕООД Ви дава право да използвате материалите в електронния магазин само за лична употреба с нетърговска цел, при условие, че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения. Материалите в този електронен магазин няма право да бъдат копирани, публично разпространявани или изпращани за каквато и да е било обществена или търговска цел.

 

Нормативна уредба съгласно ЗЕТ

Договорът за продажба, сключен използвайки Интернет, е договор за продажба от разстояние. Договорът за продажба от разстояние се сключва въз основа на предложение, отправено от ФЛОРЕТА ФЕШЪН ЕООД в електронен магазин www.floretha.bg до всеки потребител-клиент (наричан за краткост Купувач) на електронния магазин, като част от системата за продажба на стоки. Договорът за продажба от разстояние между ФЛОРЕТА ФЕШЪН ЕООД и Купувача се счита за сключен от момента на потвърждаване на конкретната поръчка (чрез имейл и/или телефонно обаждане до Купувача) от страна на ФЛОРЕТА ФЕШЪН ЕООД.

 

Покупка

За да направите покупка от електронен магазин floretha.bg e необходимо

  1.      Регистрация в електронния магазин;
  2.      Възможно е да пазарувате като гост без да се регистрирате в системата на сайта;
  3.      Валиден email адрес;
  4.      Вярно попълнени адреси за доставка и фактуриране;
  5.      Вярно попълнени данни за контакт;

С попълването на тези данни необходими за финализиране на поръчката се приема, че сте се запознали и приемате ‘’Условията за ползване’’ на сайта.

 

Условия за поръчка и доставка

Поръчки направени до 16:00 часа на всеки работен ден от Понеделник до Петък се изпращат на същия ден, а направените след 16:00 часа се изпращат на следващият работен ден. Поръчки направени в официални почивни дни и празници се приемат за получени на следващият първи работен ден.

Срокът за доставката е според условията за доставка на фирмата спедитор.

 

Отказване на поръчка

Поръчката може да бъде анулирана от  ФЛОРЕТА ФЕШЪН ЕООД при наличие на основателни причини:

1. Стоката не е налична.

2. Не е извършено плащане от страна на Купувача

3. Купувачът е посочил грешен или непълен адрес за доставка.

При наличието на една от тези причини, нашият екип ще установи контакт с Купувача, за да може да отстраним възникналия проблем. При невъзможност за отстраняване на проблема Доставчикът не носи отговорност за неизпълнението на доставката.

Купувачът има правото да анулира поръчката преди тя да бъде предадена на фирмата спедитор. Ако поръчката е анулирана след като тя е предадена ,купувачът се задължава да заплати в пълен размер на ФЛОРЕТА ФЕШЪН ЕООД всички направени разходи за изпращането и връщането на поръчката.

 

Връщане на стока

Имате право да върнете или замените даден продукт в 14 ( четиринадесет ) дневен срок.

Парите ще ви бъдат върнати по банков път.

Транспортните разходи при връщане на стоката са за сметка на клиента.

При връщане или замяна моля свържете с нас в контактната форма или на office@floretha.com

 ** Замяна се осъществява единствено и само, ако продуктът не e носен и няма никакви следи от третиране.  

 

ФЛОРЕТА ФЕШЪН ЕООД си запазва правото, по свое усмотрение и по всяко време, да променя Условия за ползване на сайта.

Ваша е отговорността да проверявате тези Условия за ползване във всеки един момент, преди да използвате Сайта. Използвайки сайта след публикуването на промените, вие приемате и потвърждавате, че сте съгласни с тези промени в Условията за ползване.

С прочитането на тези условия и впоследствие използването на електронния магазин за покупки, вие безусловно се съгласявате с тях.

 

За допълнителни въпроси и мнения моля да се свържете с нас.

 

Желаем Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

 

екипът на Floretha